Actualitate

Noi detalii despre cel mai mare țepar imobiliar din Cluj. Traian Onuc vrea să plece cu procesul din instanțele clujene

Traian Onuc, un om de afaceri imobiliar acuzat de zeci de persoane de înșelăciune, a cerut strămutarea procesului în care este judecat de instanțele clujene, dar magistrații de la Curtea de Apel Cluj au respins cererea.

„Respinge ca nefondată cererea de strămutare formulată de petent Onuc Traian, inculpat în cauza penală nr. 3263/211/2017 a Tribunalului Cluj. Obligă petentul la plata sumei de 500 lei cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă”, arată soluția pe scurt a Curții de Apel Cluj.

Nu este prima cerere de acest gen făcută de Onuc, anul trecut magistrații clujeni respingându-i solicitarea de strămutare a dosarului.


Traian Onuc (fost Floarea Ianson) este acuzat de peste 100 de persoane pentru înşelăciune, pe rolul instanţelor de judecată fiind două procese împotriva acestuia, unul în care este trimis în judecată, iar în altul este cercetat. După ce le-a vândut oamenilor iluzii cu zeci de mii de euro, Onuc construieşte încă un bloc ilegal, cu toate că se află sub control judiciar, fiindu-i interzis să construiască sau să vândă apartamente, scrie gazetadecluj.ro

Ultimele Stiri
abonare newsletter