Actualitate

Trei victime au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit și au lovit un pieton la Dej

Două autoturisme și un pieton au fost implicate într-un accident produs, marți, la intersecția străzilor Horea și Ștefan Ciceo Pop, din municipiul Dej.

Trei victime au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit și au lovit un pieton la Dej, sursă foto: ISU Cluj Trei victime au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit și au lovit un pieton la Dej, sursă foto: ISU Cluj

O autospecială pentru intervenție rapidă, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate ca urmare a evenimentului rutier. Accidentul s-a produs în jurul orei 13:20, iar la sosirea pompierilor, ocupanții erau deja ieșiți din cele două autoturisme avariate.

Potrivit ISU Cluj, o tânără de 18 ani, și doi bărbați, unul de 28, celălalt de 29 de ani, au fost consultați și transportați ulterior la spital. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri siguranță pentru salvatori și persoanele implicate în accident.


Conform polițiștilor dejeni, cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate. Cele două autoturisme au intrat în coliziune, fiind proiectate pe trotuar, acolo unde au surprins un pieton. Potrivit primelor informații furnizate de IPJ Cluj, se pare că unul dintre conducătorii auto a fost grav rănit. În urma testului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Ultimele Stiri
abonare newsletter