Actualitate

Daniel Buda îndeamnă românii să iasă la vot: „Puterea ta stă în votul tău”

Daniel Buda, deputat PNL de Cluj, i-a îndemnat pe români să participe la vot în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

Europarlamentarul clujean a participat la vot alături de alți lideri din PNL Cluj, precum Emil Boc sau Alin Tișe și i-a îndemnat pe români să participe la vot.

„Puterea ta stă în votul tău! Nu uita să mergi la vot!! Alături de colegii mei, primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, de președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, de vicepreședintele CJ, domnul Marius Mînzat, de domnii deputați Florin Stamatian și Sorin Moldovan, de viceprimarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Dan Tarcea, de consilierii locali doamna Mihaela Suciu, domnul Radu Moisin și domnul Radu Rațiu, am fost astăzi prezenți la secțiile de votare pentru a ne exercita dreptul la vot.” , a scris Buda pe contul de Facebook.


Deputatul PNL Cluj a explicat și motivele pentru care l-a votat cel mai probabil pe Klaus Iohannis în cabina de vot:


„Am votat pentru liderul care, timp de cinci ani de zile, ne-a reprezentat în mod demn în relația cu partenerii Europeni, cu NATO și Statele Unite ale Americii.
Am votat pentru liderul care a știut să unească românii, nu să îi dezbine, am votat pentru o Românie a bunului simț, a respectului și a prosperității.
Am votat pentru liderul care s-a zbătut să nu fie tăiate fondurile europene, și care, cu siguranță, în următoriii cinci ani va putea să genereze, în parteneriat cu guvernul PNL, o viață mai bună pentru români. Am votat pentru liderul care a apărat democrația și statul de drept. Am votat pentru un viitor mai bun al tuturor românilor, oriunde s-ar afla ei. Am votat pentru o Românie normală”, a mai scris Buda.

abonare newsletter