monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident GRAV pe Calea Floreşti! Patru victime au ajuns la spital

Un accident grav a avut loc pe Calea Floreşti, fiind implicate trei maşini.

Patru persoane au ajuns la spital, printre care și o fată de 13 ani,  au ajuns la spital după un accident grav petrecut pe Calea Florești.

„O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc pe Calea Florești, din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 16.50. Pompierii sosiți la locul eveniment au găsit trei autoturisme avariate și ocupanții care se aflau încă în acestea Echipajul medical SMURD a evaluat imediat persoanele implicate și le-a acordat asistență medicală de urgență. Pompierii au folosit depărtătorul hidraulic pentru a asigura accesul la una dintre victime, care a ieșit ulterior singură din autoturism.
Patru persoane au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratamente de specialitate, printre care și o fată de 13 ani.
Toate persoanele au fost conștiente, cooperante și au putut să se deplasseze singure la ambulanțe.
Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor și au asigurat măsurile de siguranță pentru salvatori și persoanele implicate în accident.”, a transmis ISU Cluj.