monitorulcj.ro Menu
Actualitate

S-a deschis Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii. Carusel cu 3.000 de luminiţe şi patinoar în jurul statuii lui Matei Corvin - GALERIE FOTO

Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii s-a deschis vineri seară, organizatorii anunţând că acesta include un carusel cu 3.000 de luminiţe, jocuri de mari dimensiuni şi un patinoar în jurul statuii lui Matei Corvin.

În Piaţa Unirii au fost amplasate aproape 90 de căsuţe ale unor comercianţi.

“Târgul de Crăciun include caruselul cu 3.000 de luminiţe, igluul urşilor polari, ieslea de Crăciun, jocurile de mari dimensiuni şi patinoarul din jurul statuii lui Matei Corvin. De asemenea, în Căsuţa lui Moş Crăciun, cei mici vor avea la dispoziţie 30 de minute să găsească Condica Moşului. La ceremonia de deschidere a târgului a avut loc şi aprinderea luminiţelor de sărbători”, spun organizatorii târgului.

Clujenii şi vizitatorii târgului îşi pot cumpăra de la căsuţele din Piaţa Unirii vin fiert, castanet fierbinţi, cozonaci, ciocolată de casă, clătite, brânzeturi şi afumături, artizanale, dulceaţă, dar şi bijuterii sau jucării.

Primarul Emil Boc a urcat pe scenă şi a aprins luminiţele de Crăciun cu o aplicaţie a telefonului mobil. Acesta a fost înconjurat de un grup de copii.

Seara de vineri s-a încheiat cu un concert al Corului Filarmonicii Transilvania, urmat de unul susţinut de Horia Brenciu şi HB Orchestra.

Târgul de Crăciun va rămâne deschis până pe 31 decembrie.