Actualitate

Ungureanu: „26 de ființe umane, implicate într-un proces de exterminare în grota Spitalului Județean de Urgență Cluj” VIDEO

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu continuă lupta împotriva neregulilor din spitale. De această dată, a făcut o vizită secției de Anatomopatologie a Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, despre care spune că funcționează ilegal.

„Atenție! Imagini care TREBUIE să vă afecteze emoțional! 26 de ființe umane sunt implicate într-un proces de exterminare în grota Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, unde funcționează ILEGAL secția de Anatomopatologie. 26 de asistente, medici și infirmiere sunt intoxicate ZILNIC cu substanțe cancerigene, într-un beci insalubru, fără ca Directorul Medical, Adela Golea, condamnată penal în primă instanță, într-un dosar de abuz în serviciu, să schițeze vreun plan de salvare din acest infern. Doamna Adela Golea, cu o NESIMȚIRE de nedescris, a venit și le-a explicat acum câteva zile, cu un tupeu extraordinar, asistentelor care lucrează în acest infern că EA NU SIMTE MIROS DE MUCEGAI în aceste spații! Priviți imaginile și cuantifucați de la 1 la 10 NESIMȚIREA fără margini a doamnei Adela Golea, Directorul Medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj. Pentru cei care vor întreba de ce va zbura curând din funcție doamna Golea, să le arătați aceste imagini terifiante!”, a explicat Emanuel Ungureanu.

 


Ultimele Stiri
abonare newsletter