Actualitate

InfoQuiz Night, eveniment caritabil cu testarea cunoștințelor de cultură generală. Ajută două surori care și-au pierdut tatăl în mod tragic!

InfoTrafic – Radioul de pe strada ta organizează o seară între prieteni, un Quiz Night caritabil.

InfoQuiz Night, eveniment caritabil cu testarea cunoștințelor de cultură generală. Ajută două surori care și-au pierdut tatăl într-un mod tragic! InfoQuiz Night, eveniment caritabil cu testarea cunoștințelor de cultură generală. Ajută două surori care și-au pierdut tatăl într-un mod tragic!

Evenimentul este organizat în beneficiul surorilor Delia și Camelia Bud, susținute de echipa clujeană prin Bursa de Educație, campanie începută anul trecut. Seara de quiz va avea loc în data de 16 decembrie 2019, de la ora 19:00, la Zorki Photo Cafe (str. Ion Rațiu, nr. 10).

Sunt invitați la eveniment toți prietenii InfoTrafic, cei care ascultă radioul în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca, precum și cei care urmăresc echipa pe Facebook. Potrivit descrierii evenimentului, scopul întâlnirii, ca și al întregii campanii Bursa de Educație, este de a construi o comunitate în jurul celor două surori, care și-au pierdut tatăl anul trecut.


Înscrierea la Quiz Night se face printr-o donație de 10 lei (minim recomandat), iar participanții vor putea forma echipe de 4 sau 5 membri. Vor primi 60 de întrebări, plus două întrebări facultative, pentru extra-premii. La final, echipele declarate câștigătoare, cu cele mai multe răspunsuri corecte, vor fi răsplătite cu premii oferite de sponsorii campaniei. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Bursa de Educație, demarată în 2018

Echipa InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! a demarat campania Bursa de Educație în octombrie 2018. Radioul care emite numai în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca sprijină prin această bursă copii și tineri aflați în dificultate, pentru a-și termina școala. Timp de opt ani, echipa InfoTrafic a oferit bursa lunară, în parteneriat cu Fundația Comunitară Cluj, unor tineri din județul Cluj.


Din toamna anului 2018, beneficiarele Bursei de Educație sunt două surori din Baia Sprie, Maramureș, care și-au pierdut tatăl în urma unei boli necruțătoare. Fondurile Bursei de Educație sunt administrate de Asociația Christiana, care oferă celor două surori câte o bursă lunară în valoare de 300 de lei.

De asemenea, în decembrie 2018, InfoTrafic a organizat o tombolă caritabilă, prin intermediul căreia persoane fizice au donat în contul Asociației, cumpărând „biletele” virtuale și primind șansa să câștige cadouri de la sponsorii campaniei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter