Actualitate

O femeie a fost lovită de mașină în Mănăștur! Traficul, blocat minute bune în zonă

O femeie a fost lovită de o mașină în timp ce traversa neregulamentar o stradă din Mănăștur.

„Un echipaj SMURD a invervenit, în jurul orei 10.40, ca urmare a unui eveniment rutier care s-a produs în apropierea sensului giratoriu de pe strada Izlazului, din municipiul Cluj-Napoca. O femeie în vârstă de circa 60 de ani a primit asistență medicală de la echipajul SMURD și a fost transportată la spital. Din evaluările preliminare se pare că femeia a suferit traumatisme la nivelul capului și bazinului.
Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat siguranța salvatorilor la locul evenimentului.”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Reprezentanții IPJ au confirmat că șoferul nu consumase alcool, iar victima a traversat neregulamentar.


„Accident rutier soldat cu rănirea unei persoane pe strada Izlazului. Conform primelor informații, o femeie de 66 de ani, din Cluj, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, fiind accidentată de un autoturism condus regulamentar. Șoferul a fost testat cu aparatul etolitest, iar rezultatul a fost negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Traficul în cartierul Mănăștur s-a desfășurat cu greutate, iar din cauza incidentului a fost blocată inclusiv linia de tramvai.

Ultimele Stiri
abonare newsletter