Actualitate

Accident între Florești și Gilău, un bărbat a suferit multiple traumatisme severe

Un accident rutier s-a produs, luni dimineață, între localitățile clujene Florești și Gilău.

O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au intervenit, luni dimineață ca urmare a unui accident rutier produs pe DN1 E60, între localitățile Florești și Gilău, în jurul orei 9:00.

Potrivit ISU Cluj, pompierii au găsit la locul evenimentului un autoturism și o autoutilitară avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat și o femeie au fost consultate de echipajele SMURD, fiind transportate la spital. Se pare că bărbatul a suferit traumatisme severe în urma accidentului.


Ulterior, pompierii clujeni au asigurat siguranța salvatorilor pe timpul intervenției, au sprijinit acordarea primului ajutor pentru persoanele rănite în accident și au sprijinit refacerea condițiilor de siguranță pentru traficul rutier.

„În data de 18 noiembrie a.c., un bărbat de 25 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre com. Florești către com. Gilău, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers spre dreapta, intrând în coliziune cu un autoturism oprit pe acostamentul consolidat. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în conducătorul auto de 28 de ani, care se afla pe carosabil, în fața autoturismului cu capota ridicată. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea pasagerului dreapta-față din autoturismul aflat pe acostament, în vârstă de 28 de ani, și a conducătorului auto aflat în fața autoturismului care, de asemenea, se afla pe acostament”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter