Actualitate

„Masturbator” din Cluj-Napoca, condamnat la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost condamnat la 10 luni închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă neremunerată pentru că s-a masturbat în incinta Facultății de Sociologie și Asistență Socială.

”Condamna pe inculpatul Ș.I.M, la pedeapsa de 10 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, se arată în sentință. Instanța a dispun suspendarea executării pedepsei sub supraveghere și stabilește un termen de supraveghere de 3 ani.

De asemenea, potrivit clujust.ro, i-a interzis inculpatului cu titlu de pedeapsă complementară dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pe o perioadă de 1 ancare va începe după executarea sau considerarea ca executată a pedepsei iar cu titlu de pedeapsă accesorie dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat pe durata executării pedepsei închisorii aplicate prin prezenta.


De asemena, judecătorul a impus inculpatului să execute următoarea obligație: să urmeze un curs de pregătire școlară ori de calificare profesională.

”Obligă inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe durata termenului de supraveghere de 3 ani, pe o perioadă de 60 de zile, la una dintre următoarele instituții: Primaria Cluj-Napoca  sau Regia Domeniului Public Cluj

abonare newsletter