Actualitate

Aviz amatorilor! Un bărbat a fost condamnat la închisoare pentru că a zgâriat un BMW parcat în fața garajului

Un bărbat de 74 de ani a fost condamnat la cinci luni de închisoare pentru că a zgâriat un BMW parcat în fața garajului.

Marian Grăjdeanu, originar din Iași, a fost găsit vinovat de distrugere, iar decizia definitivă a instanței prevede ca bărbatul să plătească daune materiale de aproape 6.000 de lei unei firme.

Bărbatul a fost dat în judecată în 2017, atunci când a fost surprins de un martor în timp ce zgâria cu o cheie un BMW parcat în dreptul garajului propriu. Grăjdeanu a recunoscut fapta, dar cu toate astea instanța a decis să îl condamne la 5 luni de închisoare cu suspendare.


„Pe fondul consumului de alcool şi enervat de această situaţie, cu o cheie pe care o avea asupra sa, inculpatul a zgâriat aripa dreapta spate şi ambele portiere de pe partea dreaptă ale autoturismului mai sus menţionat“, au precizat judecătorii, care au mai arătat şi că bărbatul a lovit hayonul maşinii cu uşa garajului.

Instanța a motivat pedeapsa cu suspendare prin faptul că bărbatul nu are antecedente penale, are 74 de ani și este o persoană integrată în societate.


În acest an, pe o stradă din cartierul Mănăștur mai mulți șoferi s-au trezit cu caciucurile de la mașini tăitate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter