Actualitate

Eliberarea cazierelor judiciare se va face într-o nouă locație din Cluj-Napoca

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj anunță că eliberarea certificatelor de cazier judiciar şi a adeverinţelor pentru integritate comportamentală se va face într-o nouă locație.

Eliberarea cazierelor judiciare se va face într-o nouă locație din Cluj-Napoca Eliberarea cazierelor judiciare se va face într-o nouă locație din Cluj-Napoca

„În contextul implementării la nivelul IPJ Cluj a proiectului finanţat din fonduri europene nerambursabile cu titlul «Reabilitare, creșterea eficienței energetice, gestionarea eficientă a energiei la imobile existente corpurile C2 și C20, modificări interioare, amenajare spații de lucru în pod existent (C2) amenajare incintă și refacere împrejmuire la IPJ si DJI CLUJ», finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţie 3.1. – sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, vă informăm că începând cu data de 18 noiembrie a.c., eliberarea certificatelor de cazier judiciar şi a adeverinţelor pentru integritate comportamentală se va face într-o nouă locaţie din Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Cluj.

Noua locație se află pe str. Corneliu Coposu, nr. 167, la parter. De asemenea, actele vor fie eliberate după următorul program:


Luni – Joi: 08:30 – 14:30
Miercuri: 16:00 – 18:00
Vineri: 08:30 – 13:30

Ultimele Stiri
abonare newsletter