Actualitate

ACCIDENT cu patru mașini pe A3! Un copil și două femei printre victime. VIDEO

Patru mașini au fost implicate într-un accident pe Autostrada A3 la zona de ieșire de la Gilău spre Turda.

UPDATE: "O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate în cursul dimineții pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care s-a produs pe la km 10 al autostrăzii A3 pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, în jurul orei 9.00.
Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit patru autovehicule avariate și ocupanții ieșiți din acestea.
Două femei de 57 și 45 de ani și o fetiță de 10 ani au primit primul ajutor și asistență medicală de la echipajele SAJ și SMURD. Au fost constatate afecțiuni ușoare, toate persoanele consultate erau conștiente și cooperante. Ele sunt transportate în aceste momente la spital pentru investigații suplimentare.
Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate în accident și au asigurat siguranța salvatorilor pe timpul intervenției.", au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 


"Sunt două femei și un copil care sunt consultate de către echipajele SMURD și SAJ. Persoanele sunt conștiente și cooperante, nu par a fi  suferit leziuniu grave. La locul evenimentului au fost dislocate două echipaje SMURD și două SAJ, precum și o autospecială cu modul de descarcerare.", au transmis reprezentanții ISU Cluj.

abonare newsletter