Actualitate

Un candidat la prezidențiale a dispărut dintr-un hotel din Cluj. Unde a fost găsit bărbatul

Candidatul la Preşedinţia României Ninel Peia a fost dat dispărut de Poliţie, după ce a plecat în cursul nopţii dintr-un hotel din Cluj-Napoca.

„În această după-amiază (n.red. joi), IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecţie şi Pază despre dispariţia lui Ninel Peia, candidat la preşedinţia României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca iar în această dimineaţă nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecţie şi pază doar pe perioada activităţilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopţii, la ora 1,17 minute", a informat IPJ Cluj.

Candidatul Partidului Neamul Românesc la preşedinţie, Ninel Peia, a participat, miercuri seara, la un hotel din Cluj-Napoca la o întâlnire electorală alături de peste 50 de membri şi simpatizaţi, la acţiune fiind prezent şi secretarul general al formaţiunii, generalul (r) Constantin Onişor.Surse judiciare au declarat, că, după întâlnire, Peia şi cei care îl însoţeau, s-au deplasat la un alt hotel unde erau cazaţi şi de unde acesta a dispărut în cursul nopţii.„Avea doi SPP-işti care au stat cu el pe perioada întâlnirii electorale, după care l-au condus pe candidat la hotel. Ei au fost cei care au sesizat joi dimineaţă Poliţia că Ninel Peia a dispărut”, au spus sursele citate.Potrivit unor surse din Poliţie, Ninel Peia nu a mai fost dat dispărut până acum.


Ninel Peia a fost găsit la Mănăstirea Putna.

„Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecție și Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de polițiști.  Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracțiuni.  Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter