Actualitate

Doi puștani din Cluj, prinși pe străzile din Baciu conducând o motocicletă neînmatriculată

La data de 6 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au reţinut pentru 24 de ore doi minori, în vârstă de 17 ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca.

Doi puștani din Cluj, prinși pe străzile din Baciu conducând o motocicletă neînmatriculată Doi puștani din Cluj, prinși pe străzile din Baciu conducând o motocicletă neînmatriculată

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 31 octombrie a.c., cei în cauză ar fi condus o motocicletă pe mai multe străzi de pe raza comunei Baciu şi pe DN 1F, deşi aceştia nu deţin permis de conducere, motocicleta nu era înmatriculată, iar numărul de înmatriculare aplicat era atribuit unui autoturism.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, respectiv conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.


Potrivit IPJ Cluj, la expirarea perioadei de reţinere, cei doi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Ultimele Stiri
abonare newsletter