Actualitate

Descoperire macabră! Un bărbat din Bacău, găsit decedat într-un lac din Cluj

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit decedat într-un lac de mici dimensiuni din judeţul Cluj.

Descoperire macabră! Un bărbat de 45 de ani a fost găsit decedDescoperire macabră! Un bărbat din Bacău, găsit decedat într-un lac din Clujat într-un lac Descoperire macabră! Un bărbat de 45 de ani a fost găsit decedDescoperire macabră! Un bărbat din Bacău, găsit decedat într-un lac din Clujat într-un lac

„Un bărbat de aproximativ 45 ani a fost găsit decedat într-un lac din localitatea Diviciorii Mici (n.red. comuna Sânmartin). Colegii s-au deplasat cu o autospecială de intervenție și barca de salvare, însă nu s-a impus folosirea acesteia. Lacul este de mici dimensiuni, iar pentru scoaterea trupului au folosit cangea”, a transmis ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul avea 46 de ani, era din județul Bacău și lucra ca îngrijitor de animale la o fermă din zonă. Ultima dată ar fi fost văzut în zonă în cursul zilei de sâmbătă, iar din primele informații se pare că era sub influența alcoolului.


„Nu sunt suspiciuni până în acest moment. Dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis polițiștii clujeni.

abonare newsletter