Actualitate

Proiect clujean prezentat la întâlnirea transportatorilor

Proiectul clujean S.A.F.E., prezentat la întâlnirea Federației Transportatorilor Urbani Suburbani și Metropolitani de Călători.

InfoTrafic – Radioul de pe strada ta a participat vineri la întâlnirea Federației Transportatorilor Urbani Suburbani și Metropolitani de Călători (TUSMC), o întâlnire anuală a reprezentanților companiilor de transport public din toată țara.

Managerii InfoTrafic au prezentat în cadrul întâlnirii conceptul și beneficiile unui proiect implementat la Cluj-Napoca: proiectul S.A.F.E (semnale alarmă fenomene extreme), sistem de alertare prin mesaje audio a publicului călător.


S.A.F.E. reprezintă un sistem eficient de alertă prin mesaje audio a populației în cazul unor urgențe, fenomene meteo extreme sau calamități naturale. Sistemul poate fi utilizat fără costuri pentru autoritățile locale și instituțiile publice partenere.

Instituțiile partenere au acces direct în aplicația integrată în sistemul InfoTrafic, iar în cazul unor urgențe sau fenomene naturale extreme pot selecta, pentru difuzare, mesaje audio de avertizare pentru cetățeni. Aceste mesaje audio pot fi difuzate la fiecare 15 minute, în difuzoarele InfoTrafic, prezente în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca.


Sistemul S.A.F.E. a fost deja testat și folosit cu succes, în colaborare cu Serviciul pentru Siguranța Cetățenilor din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

...............


InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! este un post de radioficare care emite din anul 2005 în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca, informând publicul călător despre evenimente, spectacole, știri de interes public din orașul Cluj-Napoca.

 

Etichete: infotrafic
Ultimele Stiri
abonare newsletter