Actualitate

Vandalii își fac veacul pe Gorunului! Mașini cu roțile tăiate, plângere la Poliție fără răspuns

Un clujean domiciliat pe str. Gorunului din municipiul Cluj-Napoca a semnalat o problemă care îi supără pe localnicii din zonă încă din vara acestui an.

Clujeanul susține că, începând cu lunile iulie-august 2019, aproape săptămânal găsește în fața blocului autoturisme vandalizate, cu roțile tăiate. În ultima săptămână, localnicul afirmă că zilnic a găsit câte o mașină vandalizată, doar mașina sa fiind prejudiciată de nu mai puțin de trei ori!

„Mașinile sunt parcate pe trotuar și pe carosabil în locuri neamenajate. Până acum am identificat cinci persoane cu probleme similare în ultimele 2-3 săptămâni, dar numărul șoferilor al căror mașini au fost vandalizate e mult mai mare. Este depusă plângere penală la Secția 2 Poliție din Cluj-Napoca, dar nici până azi nu s-a cerut depunerea declarației necesare”, susține clujeanul.


Săptămâna aceasta, cetățeanul a găsit încă patru mașini vandalizate, alăturând mai multe fotografii făcute de el și de alți clujeni prejudiciați, distribuite și pe rețele de socializare. Disperați de faptul că își găsesc roțile tăiate, localnicii din zonă speră ca, apelând la Monitorul de Cluj, să se ajungă la sfârșitul situației insuportabile.

„După informațiile primite până în prezent, fiecare persoană are o bănuială despre persoana autorului faptelor, dar nimeni nu are dovezi concludente. Zvonul cauciucurilor tăiate este atât de răspândit încât și angajații firmei de vulcanizare (n.red. la colțul străzilor București și Mărășești) din apropiere au cunoștință”, a mai precizat clujeanul.


Vă reamintim că, în iarnă, cadrele filmate de o cameră de supraveghere în cursul serii de 11 februarie, aproape de miezul nopții, au surprins un tânăr care, fără nicio jenă, se apropie de mașinile parcate și, la alegere, înfige cuțitul în pneurile vehiculelor selectate la întâmplare din zona Aleea Vidraru.

Etichete: cluj napoca
abonare newsletter