monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Femei găsită decedată lângă un gard în Mărăști! Polițiștii încearcă să o identifice

Polițiștii clujeni au fost anunțați, joi dimineață, cu privire la o persoană decedată în cartierul Mărăști.

Femei găsită decedată lângă un gard în Mărăști! Polițiștii încearcă să o identifice

„La data de 31 octombrie anul curent, în jurul orei 07:30, un bărbat a sesizat prin SNUAU 112 Poliția municipiului Cluj-Napoca despre faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Fabricii de Chibrituri, a observat cadavrul unei persoane de sex feminin după gardul împrejmuitor al unui teren.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Cluj Napoca pentru verificarea aspectelor sesizate și pentru cercetarea împrejurărilor în care a survenit decesul femeii.


Pe corpul femeii nu au fost observate urme vizibile de violență. Trupul acesteia a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului. Până în prezent, nu s-a reușit stabilirea identității persoanei.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Se fac investigaţii, verificări şi activităţi informativ-operative în vederea stabilirii imprejurărilor concrete care au dus la decesul victimei şi cu privire la identificarea acesteia. În prezent, nu sunt suspiciuni privind comiterea vreunei infracțiuni cu violență”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Etichete: femeie marasti