Actualitate

Un bărbat din Bistrița-Năsăud, transportat cu un ELICOPTER SMURD la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca

Un bărbat de 54 de ani din Bistrița-Năsăud a fost transportat de urgență de un elicopter la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

Un bărbat de 54 de ani, angajat al unei societăţi comerciale din domeniul exploatării lemnului, a fost accidentat grav, miercuri, de un buştean, în timp ce se afla într-o pădure de pe raza comunei bistriţene Şanţ, el fiind preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, victima a fost lovită de un buştean care a căzut din braţul unei macarale manevrate de un bărbat de 42 ani, care încărca o autoutilitară.


Fiind vorba despre un accident de muncă, a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul rănit a fost transportat iniţial la dispensarul medical din comuna Şanţ, în stare de semi-conştienţă şi cu un traumatism cranio-cerebral grav.


Având în vedere gravitatea situaţiei, a fost cerută intervenţia unui elicopter SMURD, care a transportat victima la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Ultimele Stiri
abonare newsletter