monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Tărăboi la Cămărașu, doi scandalagii arestați! Un bărbat aburit de alcool a căzut din căruță în Valea Năoiului, polițist lovit de un agresor

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore, duminică, doi bărbați din localitatea clujeană Cămărașu, pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Tărăboi la Cămărașu, doi scandalagii arestați. Un bărbat aburit de alcool a căzut din căruță în Valea Năoiului, unul dintre agresori a lovit un polițist

În fapt, la data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 19:30, patrula intercomunală din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida a intervenit pe raza localității Cămărașu, pentru aplanarea unui conflict iscat între mai multe persoane.

Potrivit IPJ Cluj, la fața locului, în locul denumit popular Valea Năoiului, erau mai multe persoane adunate după ce un bărbat din zonă, aflat sub influența alcoolului, a căzut dintr-o căruță. Persoanele de la fața locului erau agitate și agresive verbal, context în care polițiștii au intervenit și i-au identificat pe cei care au provocat scandalul, stabilind că este vorba despre doi bărbați, de 34 și 36 de ani, din Cămărașu.


Pentru a preveni degenerarea situației, la fața locului au intervenit și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi. Cei doi bărbați au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri, iar ulterior au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută de Codul penal.

De asemenea, față de unul dintre aceștia au fost extinse cercetările cu privire la fapta de ultraj, întrucât la momentul intervenției unul dintre polițiști ar fi fost îmbrâncit și amenințat cu acte de violență. Cercetările sunt continuate de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla.