monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Accident între Stolna şi Luna! Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce au intrat într-un stâlp

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj al SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc între localitățile Luna și Stolna, joi după-masă, în jurul orei 15:30.

Accident între Stolna şi Luna! Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce au intrat cu maşina în stâlp

Echipajul SAJ se afla în apropierea evenimentului după gestionarea unui alt caz medical și a acordat primele îngrijiri medicale persoanelor implicate în accident. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit un autoturism avariat și pasagerii ieșiți din acestea, un stâlp de medie tensiune rupt și care se menținea doar în liniile de curent.

Pompierii au asigurat siguranța persoanelor implicate în accident și a salvatorilor pe timpul operațiunilor desfășurate, au sprjinit acordarea asistenței medicale și asigură zona până la sosirea echipei de intervenție a furnizorului de utilități.

„Au fost consultați de echipajele medicale doi bărbați, de circa 35 de ani, dintre care unul a suferit un traumatism cranian sever și al doilea a suferit doar afecțiuni ușoare. Ambii au fost transportați la spital”, transmite ISU Cluj.


Etichete: accident Luna stolna