Actualitate

Polițiștii clujeni au ajutat la prinderea unui bărbat care voia să vândă o sută de pastile de ecstasy

Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT, după ce a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă, în Satu Mare, 100 de pastile de ecstasy.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, vineri, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului V.L., pentru trafic de droguri de mare risc şi introducere în ţară de droguri de mare risc.

În cauză, susţin procurorii, există suspiciunea rezonabilă că bărbatul ar fi comercializat în judeţul judeţului Satu Mare droguri de mare risc, respectiv MDMA, contra sumei de 20 lei/comprimat, drogurile fiind cumpărate din Olanda.


Anchetatorii arată că, miercuri şi joi, bărbatul ar fi vândut 61 comprimate MDMA, de culoare roz, în formă dreptunghiulară, inscripţionate, iar pe revers având ca logo un taur.

"Vineri, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj Napoca au organizat o acţiune de prindere în flagrant pe raza municipiului Satu Mare, în momentul în care inculpatul V.L. intenţiona sa vândă, contra sumei de 4000 de lei, cantitatea de 100 de comprimate de ecstasy", se menţionează în comunicat.


DIICOT informează că, în urma a două percheziţii domiciliare efectuate pe raza municipiului Satu Mare, au fost ridicate în vederea confiscării alte 640 de comprimate de MDMA.

Ultimele Stiri
abonare newsletter