Actualitate

Trei răniți au ajuns la spital după ce un șofer s-a crezut la raliu pe drumul de la Sucutard

Un accident rutier a avut loc, duminică seară, la ieșirea din localitatea clujeană Sucutard înspre Chiriș.

Trei răniți au ajuns la spital după ce un șofer s-a crezut la raliu pe drumul pietruit de la Sucutard, foto: IPJ Cluj Trei răniți au ajuns la spital după ce un șofer s-a crezut la raliu pe drumul pietruit de la Sucutard, foto: IPJ Cluj

Potrivit ISU Cluj, evenimentul nefericit s-a produs după ce un autoturism în care se aflau trei pasageri s-a răsturnat. La fața locului au intervenit militarii gărzii Mociu cu o autospecială, respectiv un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj.

Deși inițial se anunțaseră două victime încarcerate, se pare că era vorba despre una singură, cei trei pasageri din mașină – un șofer de 50 de ani, din Cluj-Napoca, respectiv două femei, de 46 și 70 de ani, din Cluj-Napoca și localitatea Sava – fiind transportați la spital în stare de conștiență.


Conform polițiștilor echipajului rutier trimis de la Gherla la fața locului, autoturismul s-a răsturnat după ce a căzut de pe un pod. Se pare că motivul pentru care s-a produs accidentul este neadaptarea vitezei într-o curbă la stânga pe drumul pietruit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter