Actualitate

Florin Piersic Jr. a revenit după doi ani în care a stat departe de lumina reflectoarelor: "E o prostie că am stat într-un con de umbră"

Florin Piersic Jr. a dialogat cu actorul Constantin Chiriac, directorul Teatrului Naţional "Radu Stanca" (TNRS) şi al Festivalului Internaţional de Teatru, în cadrul unei conferinţe publice, care a fost transmisă în direct pe Facebook.

Actorul Florin Piersic Jr. spune că se simte "destul de bine în această nişă care înseamnă teatrul românesc", dar mărturiseşte că a fost "o prostie" că a stat într-un con de umbră în ultimii doi ani, timp în care a preferat să nu mai acorde interviuri şi să nu aibă apariţii publice la conferinţe, ci doar pe scenă.

"Nu am mai făcut asta de doi ani şi ceva, niciun interviu (...). Ştiu că e o prostie că am stat într-un con de umbră, recunosc, dar tot ce se întâmplă în ziua de azi, legat de mediatizarea excesivă şi de foarte mulţi oameni, pe care îi admir de altfel, pentru puterea de a posta mediocrităţi în fiecare zi, doar pentru a rămâne în atenţie, serios, e de admirat, e un lucru fantastic, dar nu cred că pot şi din când în când mai fac o glumă pe Facebook, mai amintesc de un spectacol sau altul. (...) Mă întâlnesc cu oameni foarte tineri care spun: "Dar cum nu ai Instagram?" şi le spun "Ba am, am postat acum patru ani o poză şi acum câteva luni, două poze". (...) Probabil că ar trebui să mă aliniez la ziua de azi, (...) spun zilele noastre ca să revin în atenţie, dar, de fapt, concluzia este că mă simt destul de bine în această nişă care înseamnă teatrul românesc, acolo unde evoluez în şase spectacole", a spus Florin Piersic Jr.


Ultimele Stiri
abonare newsletter