Actualitate

Rațele și vânătorii... pe Canalul Morii! Caz uluitor la Gherla cu doi vietnamezi în prim-plan

Doi indivizi au fost prinși în flagrant, vineri seara, în jurul orei 19:30, pe Canalul Morii de la Gherla, în timp ce loveau cu pietre rațele sălbatice.

Rațele și vânătorii... pe Canalul Morii! Caz uluitor la Gherla cu doi vietnamezi în prim-plan, sursă foto: gherlainfo.ro Rațele și vânătorii... pe Canalul Morii! Caz uluitor la Gherla cu doi vietnamezi în prim-plan, sursă foto: gherlainfo.ro

Cei doi inși, cu vârste de 43 și 44 de ani, de naționalitate vietnameză, au fost surprinși de polițiștii locali din Gherla în timp ce foloseau o praștie și pietre pentru a prinde rațele sălbatice. Unul dintre vietnamezi avea asupra sa și o pungă în care era o rață abia capturată, moartă, pe care voia să o gătească, scrie gherlainfo.ro. Cei doi „vânători de ocazie” au fost duși apoi la poliție pentru a da declarații.

Pentru a ușura comunicarea, a fost adus de la Dej și un traducător, iar pentru a clarifica toate aspectele, a fost chemat și un reprezentant al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS). În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj, iar cei doi vietnamezi sunt urmăriți în stare de libertate. Conform oamenilor legii, cei doi au permis de ședere în România valabil până în 2020.

Ultimele Stiri
abonare newsletter