Actualitate

Șulea anunță lucrări „aparte” pe Răzoare „și nu numai”. Marți, circulație închisă pe un sector

Primarul comunei Florești, Horia Șulea anunță o serie de lucrări pe strada Răzoare, din apropierea complexului comercial Vivo!.

Șulea anunță lucrări „aparte” pe Răzoare „și nu numai”. Marți, circulația auto va fi închisă pe un sector Șulea anunță lucrări „aparte” pe Răzoare „și nu numai”. Marți, circulația auto va fi închisă pe un sector

„Așa cum spuneam, demarăm intervențiile pe Răzoare și nu numai. Vor începe o serie de lucrări de conservare pe traiectul Drumului de Legătură Sud. Lucrările sunt necesare având în vedere starea drumului, situația juridică complexă a execuției Drumului de Legătură și orizontul de timp până la finalizarea noii proceduri de achiziție publică a unei noi execuții”, anunță edilul „lucrările aparte, inedite”.

Potrivit primarului, se va începe cu o porțiune de 300 m din str. Răzoare, partea de jos. Apoi vor urmă verificări, prelevare eșantioane, analize de laborator la drum și vor continua în săptămânile următoare, în funcție și de condițiile meteo, cu Răzoare „și nu numai”. Ulterior, Șulea își dorește să introducă pe respectivul traseu autobuzele Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca.


„Astfel, marți, 15 octombrie, între orele 9-18, pe str. Răzoare, sectorul de drum cuprins între Amethyst și intersecția cu str. Crizantemelor, circulația auto va fi complet închisă! Rog înțelegere!”, se mai arată în mesajul lui Horia Șulea, postat pe pagina sa de Facebook.

Ultimele Stiri
abonare newsletter