Actualitate

EXPLOZIE în cartierul Europa! O victimă este inconștientă, în stare foarte gravă

O explozie a avut loc, vineri, în jurul orei 13:30, în cartierul Europa, din municipiul Cluj-Napoca.

update 14:55

„În jurul orei 13:20, am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că într-un imobil în construcție de pe strada Eugen Ionesco, din Cluj-Napoca, a avut loc o explozie de butelie. Conform primelor date, sunt două victime, o femeie de 57 de ani, din Cluj-Napoca și un bărbat de 40 de ani”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Cluj.

Polițiștii confirmă că la acel imobil se efectuau lucrări de hidroizolație. În aceste clipe, la fața locului se efectuează cercetări.


update 14:30

„În urma exploziei de pe strada Eugen Ionesco, o victimă a fost transportată la spital în stare gravă”, transmit reprezentanții ISU Cluj.

Conform primelor informații de la fața locului, cele două persoane rănite formau o echipă de muncitori care se ocupa de hidroizolație, folosind butelia cu pricina pentru topit bitumul. Muncitorii erau în pauza de masă când a explodat butelia, susține proprietarul imobilului la care s-a produs nenorocirea.


Știre inițială

Potrivit ISU Cluj, explozia în aer liber s-a petrecut pe strada Eugen Ionesco, aceasta fiind provocată de o butelie. S-au înregistrat două victime, una conștientă, cealaltă, din păcate, se zbate între viață și moarte.

„Două victime, una conștientă, una inconștientă, în stare gravă! Intervine detașamentul 2 cu autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD și o ambulanță SAJ”, se arată într-un comunicat „la cald” remis de ISU Cluj.

Etichete: butelie gaz explozie
Ultimele Stiri
abonare newsletter