Actualitate

Noaptea Albă a Galeriilor. Întâlnire nocturnă cu arta contemporană, în 14 locații din Cluj

Noaptea Albă a Galeriilor prezintă publicului peste 150 de spații din București și alte 13 orașe, printre care și Cluj-Napoca.

Noaptea Albă a Galeriilor. Întâlnire nocturnă cu arta contemporană, în 14 locații din Cluj-Napoca Noaptea Albă a Galeriilor. Întâlnire nocturnă cu arta contemporană, în 14 locații din Cluj-Napoca

Vineri, 11 octombrie 2019, publicul bucureștean va putea descoperi 69 de muzee, galerii de artă, centre culturale străine, art hub-uri și spații alternative în cea de-a treisprezecea ediție a Nopții Albe a Galeriilor (NAG). În afara capitalei, 87 de spații culturale din orașele Alba Iulia, Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Miercurea Ciuc, Petrila, Reșița, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara vor anima harta acestui eveniment dedicat culturii contemporane din România.

La Cluj-Napoca, publicul este invitat să petreacă o noapte albă în compania artei contemporane, începând cu ora 19:00. Traseul cultural nocturn cuprinde 14 locații care s-au alăturat proiectului și este realizat prin participarea mai multor galerii de artă, instituții culturale, spații alternative și ateliere de artiști, transmit reprezentanții Centrului Cultural Clujean (CCC).


„Noaptea Albă a Galeriilor, din nou la Cluj, pe 11 octombrie! Împreună cu partenerii noștri vă învităm să parcurgeți un traseu cultural nocturn între galerii de artă, instituții culturale, spații alternative și ateliere de artiști. (...) Publicul va putea descoperi lucrări de artă aparținând diverselor genuri şi expresii artistice, de la pictură, sculptură, ceramică, desen, fotografie și film, la instalație, artă multimedia și design multisenzorial”, este mesajul CCC.

Detalii și programul complet de la Cluj-Napoca, AICI și AICI!

Ultimele Stiri
abonare newsletter