monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Pe unde ocolim? Recomandările polițiștilor pentru desfășurarea târgului de la Negreni

Târgul de la Fechetău, târg care se desfășoară pe raza localității Negreni în acest sfârșit de săptămână, atrage un public numeros și un aflux important de vehicule spre această zonă.

Pe unde ocolim? Recomandările polițiștilor pentru buna desfășurare a târgului de la Negreni

Prin urmare, efectivele Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, în cooperare cu efective din cadrul Jandarmeriei, sunt angrenate în misiuni specifice pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în zona târgului, pentru asigurarea fluenței traficului rutier, pentru prevenirea și combaterea furturilor din poșete, buzunare, precum și a actelor de comerț ilicit.

De asemenea, sunt angrenați în acțiune polițiști de ordine publică, rutieri, de investigații criminale, de investigare a criminalității economice, precum și de transporturi.

Polițiștii le recomandă celor care tranzitează zona în această perioadă să circule cu atenție sporită, să pornească la drum din timp, să nu se angajeze în depășiri riscante, să respecte regimul legal de viteză, să adapteze permanent viteza la condiţiile de drum și să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi pe traseu.

Rute alternative

– Dacă aveţi de parcurs traseul Cluj-Napoca – Oradea sau invers, recomandăm următoarea rută alternativă de deplasare: Cluj-Napoca – Zalău – Nuşfalău - Aleşd / Aleşd – Nuşfalău – Zalău – Cluj-Napoca;

– Dacă circulaţi pe Autostrada Transilvania, recomandăm ca de la Gilău să continuaţi pe autostradă până la Nădăşelu şi mai departe spre Zalău – Nuşfalău – Aleşd.

CITEȘTE ȘI: A început celebrul Târg de la Negreni, paradisul colecționarilor de vechituri