Actualitate

Boc continuă războiul cu șoferii: "Vom avea bandă dedicată autobuzelor pe Calea Florești. Vom rearanja locurile de parcare"

Emil Boc a anunțat că pe Calea Florești va fi implementată o bandă dedicată transportului în comun.

Emil Boc a anunțat că începând cu luna noiembrie va fi creată o bandă specială dedicată transportului în comun pe Calea Florești pe sensul către Mărăști și zona centrală a orașului.

Edilul Clujului a anunțat că se va renunța la parcările oblice și se vor pune mașinile la bordură astfel încât să fie o bandă dedicată autobuzelor pe Calea Florești.


"Dacă nu prioritizăm transportul în comun vom avea mari probleme. Acum toată lumea este nemulțumită. Sper că până la începutul noiembrie să rezolvăm problema traficului între Calea Florești și Mărăști. Vreau să facem o solicitare către CNAIR prin care să gândească o bandă dedicată transportului în comun dinspre Florești, cel puțin până la intrare în Cluj. Vom avea bandă dedicată pentru transportul în comun de la intrarea pe Calea Florești prin rearanjarea locurilor de parcare. Trebuie să montăm mai multe semafoare suplimentare pentru autobuz, astfel încât transportul în comun să plece primul. Eu cred că până în luna noiembrie vom rezolva această problema.", a declarat primarul Clujului la un post de radio.

Prin noua idee, Emil Boc încearcă în continuare să îi convingă pe clujeni să renunțe la mașină și să folosească transportul în comun pentru a se deplasa în oraș. Edilul a anunțat că în continuare va fi toleranță zero pentru mașinile parcate neregulamentar în punctele cheie ale orașului.


"Nu vom tolera deloc mașinile parcate în stațiile de autobuz, trecerile de pietoni sau diferite intrări importante", a replicat primarul când a fost întrebat despre parcările pe trotuar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter