Actualitate

Proces cu năbădăi la Cluj-Napoca! Surpriză pentru o femeie care a cerut pensie alimentară de la fostul soț

O femeie din Cluj-Napoca l-a dat în judecată pe fostul soț pentru a plăti pensie de întreținere copilului aflat în grija ei.

Proces cu năbădăi la Cluj-Napoca! Surpriză pentru o femeie care a cerut pensie alimentară de la fostul soț Proces cu năbădăi la Cluj-Napoca! Surpriză pentru o femeie care a cerut pensie alimentară de la fostul soț

Cu toate acestea, la proces s-a făcut o expertiză a profilului ADN și a rezultat – fără dubiu – că bărbatul nu este tatăl! Prin urmare, femeia a pierdut procesul și a fost obligată și la cheltuieli de judecată de 4.900 de lei, pe care le-a contestat ulterior în apel. Bărbatul a susținut că nu este tatăl minorei în cauză, deoarece la data concepției, fosta soție nici măcar nu mai locuia cu el!

Reclamanta a înaintat o cerere la Judecătoria Cluj-Napoca pentru plata pensiei alimentare în favoarea fiicei sale născute în 2013, însă pârâtul (fostul soț) a promovat cerere reconvențională prin care a negat paternitatea acesteia. Când a văzut rezultatul expertizei, reclamanta a renunțat la judecata cererii, numai că a fost pusă la cheltuieli de judecată piperate, scrie clujust.ro.

abonare newsletter