Actualitate

Bărbat din Onești, tâlhărit în toiul nopții pe stradă de un tânăr clujean

O tâlhărie a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe străzile din Cluj-Napoca.

Bărbat din Onești, tâlhărit în toiul nopții pe stradă de un tânăr clujean Bărbat din Onești, tâlhărit în toiul nopții pe stradă de un tânăr clujean

Potrivit IPJ Cluj, la data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați telefonic de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Onești, județul Bacău, despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Galileo Galilei, a fost agresat de către o persoană necunoscută, care ulterior i-a sustras un rucsac ce conținea mai multe bunuri.

În urma intervenției polițiștilor la fața locului, a fost identificat în scurt timp un bărbat de 30 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care avea asupra lui rucsacul cu bunurile sustrase. Față de acesta, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea perioadei de reținere cel în cauză să fie prezentat în fața magistraților în vederea dispunerii altei măsuri preventive.


De asemenea, polițiștii clujeni anunță că un bărbat de 24 de ani, reținut în data de 4 octombrie a.c. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, a fost prezentat în fața judecătorilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă. În urma probatoriului administrat în cauză, magistraţii au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Reamintim că bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tâlhărie calificată fiind bănuit că, la data de 1 octombrie a.c., ar fi sustras prin folosirea violenței un telefon mobil de la un bărbat, în timp ce acesta se afla în apropiere de Piața Unirii din municipiul Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter