Actualitate

Șoselele din Cluj, transformate în patinoar de șoferii vitezomani! Accidente în lanț în județ

Două accidente rutiere au avut loc, duminică după-masă, cauza principală fiind neadaptarea vitezei la condițiile nefavorabile de drum.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj al SAJ au intervenit ca urmare a unui eveniment rutier produs pe raza localității clujene Bologa. Salvatorii au găsit la fața locului două persoane neîncarcerate, după ce două autoturisme s-au ciocnit, una dintre ele fiind proiectată în șanț.

Un alt accident a avut loc pe raza localității Vâlcele, unde s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță TIM SMURD, după ce un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, o persoană fiind rănită. Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a produs la km 465+800m, cauza fiind neadaptarea vitezei la condițiile de drum într-o curbă la stânga.


Conducătorul autoturismului, în vârstă de 56 de ani, din Aiud (jud. Alba), ar fi ricoșat pe carosabilul umed, a părăsit partea carosabilă, a rulat prin șanț, apoi a revenit pe șosea, pe roți. Victima luată în îngrijire de echipajele de salvare este soția acestuia, o femeie în vârstă de 50 de ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter