Actualitate

„Existăm în trafic!” Motocicliștii clujeni și-au luat rămas bun de la sezonul 2019

Închiderea sezonului moto „Existăm în trafic” 2019 a avut loc, sâmbătă, la Cluj-Napoca.

„Existăm în trafic!” Motocicliștii clujeni și-au luat rămas bun de la sezonul 2019 „Existăm în trafic!” Motocicliștii clujeni și-au luat rămas bun de la sezonul 2019

Organizată în premieră în inima Transilvaniei, închiderea sezonului moto a dorit să tragă un semnal de alarmă privind siguranța motocicliștilor în trafic. Dacă până anul trecut campania de prevenire a incidentelor rutiere „Atenție la motocicliști” echivala cu deschiderea de sezon, ediția-pilot a acestui eveniment a marcat o nouă oportunitate de a atrage atenția asupra vulnerabilității motocicliștilor și a prezenței lor în trafic, inclusiv în perioada de tranziție și cea rece a anului, sugestivă fiind tema ediției: „Existăm în trafic!”

„Scopurile acestui eveniment au fost atragerea atenției asupra prezenței motocicliștilor în trafic și continuarea demersurilor active pentru îmbunătățirea respectului reciproc în trafic, respectiv informarea asupra efectelor negative asupra mediului înconjurător produse de poluare și identificarea mijloacelor și modalităților de transport alternative autovehiculelor pe patru roți”, afirmă reprezentanții Transilvania Bikers MC 1990.


Întâlnirea motocicliștilor a avut loc la un centru comercial din Florești, aceștia defilând apoi în cadrul unei „parade” până la platoul poligonului Sf. Ion. Acolo, pasionații vehiculelor pe două roți s-au delectat cu o petrecere în aer liber, „condimentată” cu mâncare la ceaun și multă voie bună, așa cum se observă și în fotografiile postate ulterior.

abonare newsletter