monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Aţi văzut-o ? Minoră de 16 ani dispărută după ce a plecat la şcoală

O minoră în vârstă de 16 ani, din comuna Cojocna, județul Cluj, a plecat ieri dimineaţă la şcoală, în Cluj-Napoca, şi nu a mai revenit la domiciliu. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Update

Potrivit IPJ Cluj, minora a fost găsită sâmbătă, în jurul prânzului. Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care au condus la lipsa acesteia de la domiciliu în perioada aceasta.

Știre inițială

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 4 octombrie anul curent minora Gaşpar Sonia în vârstă de 16 ani, din Cojocna, a plecat la şcoală în Cluj-Napoca şi nu a mai revenit la domiciliu.


În prezent are telefonul închis, ultima discuţie avută cu părinţii fiind ieri, după-masă, când minora s-ar fi aflat pe drumul spre casă. 

SEMNALMENTE  - înălţime aproximativ 150 cm, circa 50 de kg, ochi verzi, păr şaten, cicatrice pe antebraţul mâinii stângi.


La data plecării purta o geacă de blugi de culoare albastru, bluză roz, pantaloni de blugi albaştri, pantofi sport de culoare albastru deschis. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!