Actualitate

Doi hoți care au spart mai multe case în Cluj au fost reținuți la Sibiu

Doi bărbați care se ocupau cu furtul din locuințe în județul Cluj au fost reținuți la Sibiu

La data de 3 octombrie anul curent, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu, au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie, la locuinţele a 2 persoane cercetate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Au fost efectuate 4 percheziţii domiciliare, 3 în municipiul Sibiu şi o perchiziţie în comuna Roşia, judeţul Sibiu, precum şi 2 percheziţii auto.


În urma percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate mai multe bunuri şi valori a căror provenienţă nu a putut fi justificată de cei doi bărbaţi, precum şi un autoturism folosit de aceştia la comiterea unor furturi din locuinţă pe raza judeţului Cluj.

În consecinţă, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a doi bărbaţi în vârstă de 42 şi 47 de ani, ambii din municipiul Sibiu. La expirarea perioadei de reţinere, cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Ultimele Stiri
abonare newsletter