Actualitate

30 de ani de ajutoare umanitare, marcate de Boc cu o plachetă pentru familia Grove

Cu prilejul aniverării a trei decenii de ajutoare pentru România (1989-2019) în cadrul Fundației Grove-Moldovan Art-Foundation Braunschweig, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a înmânat o plachetă aniversară familiei Grove.

30 de ani de ajutoare umanitare, marcate de Emil Boc cu o plachetă aniversară pentru familia Grove 30 de ani de ajutoare umanitare, marcate de Emil Boc cu o plachetă aniversară pentru familia Grove

„Am avut onoarea să înmânez astăzi (n.red. joi), în numele comunității clujene, o plachetă aniversară familiei Grove cu ocazia împlinirii a 30 de ani de când Fundația Grove-Moldovan Art-Foundation Braunschweig organizează misiuni umanitare în țară și în Cluj. În cei 30 de ani de activitate în țara noastră, fundația a desfășurat peste 170 de acțiuni de transporturi umanitare în valoare de cca. 14 milioane euro”, se arată într-un mesaj al edilului.

Cu acest prilej, în cadrul unei întâlniri la sediul Primăriei, Emil Boc a adresat mulțumiri tuturor donatorilor fundației și soților Maria și Hans-Joachim Grove din Germania pentru beneficiile pe care le-au adus comunității clujene, atât prin acte de caritate, cât și prin implicarea activă în promovarea și susținerea orașului de pe malul Someșului Mic din punct de vedere cultural și economic în Germania.

Etichete: emil boc
Ultimele Stiri
abonare newsletter