Actualitate

Deputatul Emanuel Ungureanu (USR) îl critică dur pe Iohannis: „Premiați niște penali”

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu (USR) l-a criticat pe președintele României, Klaus Iohannis, după ceremonia de deschidere a anului universitar la Cluj.

Foto: captură video Foto: captură video

Deputatul clujean a scris pe Facebook „Azi, când premiați Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj să știți că îl premiați și pe proaspătul urmărit penal de către DNA Cluj, Marius Bojiță, tot fără rușine. Dar de ce să vorbim despre rușine cu dumneavoastră domnule președinte? Mi-am amintit brusc că dumneavoastră erați «la încălzire», din partea alianței PSD-PNL, ca viitor premier dacă Geoană l-ar fi bătut pe Băsescu, mai mult de o seară... Știu, așa este în politică...”.

Vă reamintim că fostul rector al UMF Cluj Marius Bojiță este cercetat penal de DNA Cluj într-un dosar de corupție care vizează presupuse ilegalitați derulate în cadrul Facultății de Farmacie.


Faptele cercetate de procurorii clujeni ar fi fost comise după 2016.

Alături de Bojiță, în dosar mai sunt cercetați conf. univ. Simona Codruța Hegheș, din cadrul Catedrei de Farmacie, prof. univ. Doina Miere, șefa Departamentului de Nutriție, conf. Angela Lorena Filip și Roxana Banc, de la Catedra de Nutriție.

Ultimele Stiri
abonare newsletter