Actualitate

Restaurantele din VIVO! rămân închise. Reprezentanții se feresc să spună când se redeschid

Comisarii de la Protecţia Consumatorului Cluj au amendat miercuri cu 30.000 de lei un mall din Cluj-Napoca şi au închis circa 20 de restaurante din zona de food-court, după ce au fost descoperite „colonii de gândaci negri şi roşii”.

Complexul comercial VIVO Cluj Complexul comercial VIVO Cluj

Comisarul şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj, Mircea Radu, a declarat, miercuri, că restaurantele rămân închise până la remedierea situaţiei. Reprezentanții Vivo! Cluj nu au putut să ofere un răspuns concret cu privire la redeschiderea restaurantelor din zona food court.

„Pentru siguranţa vizitatorilor, VIVO! Cluj-Napoca a închis temporar restaurantele şi spaţiile de alimentaţie publică şi a iniţiat un proces complet de dezinsecție în toate zonele de vânzare şide depozitare ale restaurantelor, cu soluţiişiechipamente de ultimă generaţie. VIVO! Cluj-Napoca colaborează cu autorităţile pentru soluţionarea rapidă a situaţiei. Cu acordul reprezentanţilor Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului Cluj-Napoca, centrul comercial va redeschiderestaurantele şi spaţiile de alimentaţie publică, în condiţii de siguranţă pentru consumatori”, au declarat pentru Monitorul de Cluj reprezentanții centrului comercial.


De asemenea, reprezentanții mall-ului îi asigură pe consumatori că sănătatea lor nu este pusă în pericol.

„Zona de foodcourt a centrului comercial cuprinde 20 de restaurante şi spaţii de alimentaţie publică. Neregulile au fost semnalate în zona unui depozit periferic din spatele centrului comercial şi în două spaţii de vânzare aflate în directa responsabilitate a chiriaşilor. Pentru siguranţa consumatorilor, VIVO! Cluj-Napoca efectuează inspecţii periodice ale zonei comune şi, dacă se impun lucrări de dezinsecţie ale spaţiilor vizate, acestea sunt în responsabilitatea chiriaşilor. De asemenea, VIVO! Cluj-Napoca va demara o investigaţie cu privire la chiriaşii care nu s-au conformat responsabilităţii de a implementa aceste procese şi va lua măsuri în urma rezultatelor acestei investigaţii”, a transmis conducera mall-ului.


 

 

Etichete: food court gandaci vivo
Ultimele Stiri
abonare newsletter