Actualitate

De luni vor circula mai multe autobuze pe străzile Clujului

Compania de Transport Public Cluj–Napoca anunță suplimentarea numãrului mijloacelor de transport în comun cu încp 15%, începând cu data de 30.09.2019.

Pe străzile din Cluj-Napoca vor circula mai multe autobuze odatã cu începerea noului an universitar și a intensificării activitãții în majoritatea unitãților economice din municipiul Cluj-Napoca.

Reamintim că precedenta majorare a numărului mijloacelor de transport scoase în circulație, de aproximativ 25%, a avut loc începand cu data de 09.09.2019.


„Precizăm pe aceasta cale că, pe baza HCL 670/2018, HCL 1008/2018 si HCL 7/2019,  studenții posesori ai unuia din cardurile nebancare Studcard, Isic, Euro<26, Omnipass, A card/A kártya și City Card Student, înmatriculați la zi-buget la universitățile de stat, cu vârsta de maxim 26 ani, beneficiază de abonament gratuit pe două linii, iar cei la zi-taxă înmatriculați la universitățile de stat si private acreditate beneficiază, la prețul de 35 RON, de abonamente pe două linii, diferența de 50% fiind suportată de Primăria Municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, doctoranzii de la universitățile de stat beneficiază de reducere la transport pe 1 linie (35 RON), pe baza listelor întocmite de universități”, au transmis reprezentanții CTP.

Etichete: studenti ctp autobuze
Ultimele Stiri
abonare newsletter