Actualitate

Șulea are concurență la Primăria Florești. Un cunoscut activist și-a anunțat candidatura

Cu toate că mai este mai bine de jumătate de an până la alegerile locale, candidații au început să apară pentru Primăria Florești.

Daniel Meze, un cunoscut activist pentru drepturile floreștenilor a anunțat că urmează să candideze anul viitorul pentru postul de Primar al Comunei Florești. Meze, împreună cu alți câțiva floreșteni a scos la iveală în repetate rânduri problemele care există în Florești și a încercat să caute soluții, rezultând astfel „Manifestul pentru Florești”.

„Având în vedere toate aceste probleme care au fost centralizate încă de acum un an și jumătate în documentul Manifest pentru Florești; având în vedere că acest document a fost înmânat Primăriei Florești, consilierilor locali ai comunei Florești, Prefecturii Cluj, Consiliului Județean Cluj, consilierilor județeni, Primăriei Cluj-Napoca, consilierilor municipali din Cluj-Napoca, conducerii tuturor partidelor politice parlamentare din județul Cluj; fără rezultat, pentru că problemele persistă, nu sunt rezolvate și se agravează; având în vedere că mulți dintre floreșteni mă întreabă: De ce nu candidezi la Primăria Florești? și exprimă deschis susținerea față de ideile pe care le promovez:. Am decis să candidez la Primăria Florești la alegerile locale din primăvara anului viitor când trebuie să facem: Ordine și Curățenie în Florești! Avem nevoie de un alt leadership: energic, determinat să rezolve problemele și aproape de oameni și nevoile lor. Actuala administrație condusă de primarul Horia Șulea s-a dovedit a fi incompetentă și indolentă față de problemele noastre, iar procurorii care l-au trimis în judecată pe actualul primar pentru fapte penale ne spun că este și coruptă. Cei peste 40.000 de oameni care au buletin de Florești și cei aproximativ 15.000 de oameni care încă nu au flotant sau buletin de Florești merită mai mult. Merită un plan bine pus la punct prin care să dezvoltăm această localitate cu investiții finanțate din fonduri europene. Programul meu de guvernare care conține ceea ce trebuie să punem în aplicare se numește: Manifestul Ordine și Curățenie pentru Florești”, a spus Daniel Meze.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter