Actualitate

ACCIDENT MORTAL Tânăr decedat după ce un bărbat, amețit și cu permisul suspendat, s-a răsturnat cu tractorul la Poieni

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 18:35, pe un drum local din comuna Poieni, județul Cluj, a avut loc un grav accident de circulaţie, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia.

ACCIDENT MORTAL Tânăr decedat după ce un bărbat, amețit și cu permisul suspendat, s-a răsturnat cu tractorul la Poieni ACCIDENT MORTAL Tânăr decedat după ce un bărbat, amețit și cu permisul suspendat, s-a răsturnat cu tractorul la Poieni

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 52 de ani, din comuna Poieni, judeţul Cluj, a condus un ansamblu de vehicule format din tractor şi remorcă, pe un drum comunal din comuna Poieni, între localităţile Tranişu şi Valea Drăganului, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra vehiculului, care s-a răsturnat. În urma accidentului, tractoristul a fost rănit, iar un alt bărbat de 27 de ani, pasager în tractor, a decedat la faţa locului.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul de 52 de ani avea dreptul de a conduce suspendat şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Faţă de acesta, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore la data de 22 septembrie a.c., iar la expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Ultimele Stiri
abonare newsletter