Actualitate

Clujenii declară RĂZBOI gunoaielor din natură și ies la curățenie în județ!

„Let’s Do It, Romania!”, în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj, organizează Ziua de Curățenie Națională, sâmbătă, 21 septembrie.

Clujenii declară RĂZBOI gunoaielor din natură și ies la curățenie în județ! Clujenii declară RĂZBOI gunoaielor din natură și ies la curățenie în județ!

„Let’s Do It, Romania!” revine cu o nouă zi de curățenie națională, iar în județul Cluj sunt organizate două locații principale de curățenie, la Măguri-Răcătău și Tarnița, dar și în alte locații la care se pot aventura voluntarii, în Cheile Baciului, Chinteni și Mihai Viteazu. Voluntarii pot accesa platforma https://membership.letsdoitromania.ro/ pentru înregistrare sau direct pe linkurile evenimentelor din Cluj, AICI și AICI.

În acest an, pentru organizarea evenimentului în județul Cluj, și-au dat mâna Consiliul Județean, Serviciul Public Județean ,,Salvamont-Salvaspeo”, Direcția Silvică, Garda Naționala și Apele Române. „Let’s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în țară. Din 2010 și până în prezent, „Let’s Do It, Romania!“ a implicat peste 1.800.000 de voluntari în acțiuni de curățenie națională și peste 50.000 de elevi și părinți în proiecte de educație ecologică.


Acțiune Tarnița

– nr. de locuri disponibile: 200 persone;

– plecare din Cluj-Napoca: Sala Sporturilor, la ora 08:30;


– întoarcere de la Tarnița: la ora 16:00.

Voluntarii care vin cu mașinile personale sunt așteptați la punctul de primire voluntari de la drumul principal, locație Pontoon, la ora 09:00, pentru organizarea în grupe de lucru, instruirea voluntarilor și distribuirea în zonele care urmează să fie curățate.


Acțiune Măguri-Răcătău

– nr. de locuri disponibile: 300 persone;

– plecare din Cluj-Napoca: Sala Sporturilor, la ora 08:30;


– întoarcere de la Măguri-Răcătău: la ora 16:00.

Voluntarii care vin cu mașinile personale sunt așteptați la punctul de primire voluntari de la drumul principal Măguri-Răcătău, la ora 09:00.


CITEȘTE ȘI: Acțiune de ecologizare în Cheile Turzii. Sute de saci de gunoaie au fost adunate de voluntari!

Ultimele Stiri
abonare newsletter