Actualitate

INCENDIU PUTERNIC în Florești! OPT autospeciale și 30 de pompieri s-au luptat cu flăcările. VIDEO + FOTO

Pompierii clujei intervin în acest moment cu un număr ridicat de efective la un incendiu în Florești.

UPDATE 2:

"Au fost distruse mai multe spații compartimentate din hala construită pe structură metalică și anexe situate în apropiere pe o suprafață cumulată de 500mp. Se pare că spațiile din hală, cât și a anexele din apropiere erau utilizate ca și garaje, ateliere personale sau depozite pentru lucruri personale.


Incendiul a fost anunțat la ora 7:14 dimineața, iar pentru stingerea acestuia au intervenit peste 30 de pompieri, timp de 2 ore și jumătate, cu 6 autospeciale de stingere a incendiilor, două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a halei distruse de incendiu.", transmite ISU Cluj.


UPDATE: Obiectivul afectat este un ansamblu de mai multe depozite care funcționau ca atelier auto, garaje sau anexe în care erau păstrate lucruri personale. Flăcările se manifestau pe o suprafață de circa 500 mp.


"Se intervine cu un dispozitiv mărit la un incendiu puternic, care a cuprins un depozit de pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.
Intervin 6 autospeciale pentru stins incendii, două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate persoane rănite până în acest moment", transmite ISU Cluj.

REVENIM CU DETALII!

Ultimele Stiri
abonare newsletter