Actualitate

ATENȚIE la euro! BANCNOTE FALSE puse în circulație la Cluj

Polițiștii BCCO Târgu-Mureș au efectuat vineri, 13 septembrie, trei percheziții domiciliare în județul Cluj la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de falsificare de monedă, punerea în circulație de monedă falsă și înșelăciune.

“În fapt, în perioada mai-septembrie 2019, două persoane de pe raza județului Cluj ar fi falsificat bancnote din cupiură a 50, respectiv 100 de euro, pe care ulterior le-ar fi pus în circulație pe raza mai multor județe. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate o unitate de calcul, imprimante, medii de stocare,  mai multe bancnote contrafăcute de 50 și 100 de euro, precum și alte înscrisuri despre care există suspiciunea de a fi contrafăcute”, precizează IPJ Mureș.

Față de cele două persoane bănuite de comiterea infracțiunilor, polițiștii au luat măsura preventive a reținerii pentru 24 de ore, iar la data de 14 septembrie față de una dintre persoane, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar față de cea de-a doua s-a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter