Actualitate

Universitatea Cluj va juca cu spectatori meciul cu Petrolul Ploiești de pe Cluj Arena

Universitatea Cluj va reveni de săptămâna viitoare pe Cluj Arena și va avea parte de susținerea publiculului.

Formația pregătită de Adrian Falub a primit clemență din partea Comisiei de Disciplină i i-a fost redusă pedeapsa de la 4 meciuri fără spectatori la 2 meciuri fără spectatori și se va întoarce astfel pe Cluj Arena.

Echipa clujeană a fost nevoită să joace primele două meciuri din noul sezon la Tg. Mureș, deoarece gazonul de de pe Cluj Arena a fost înlocuit în urma festivalului UNTOLD. Universitatea va reveni astfel "acasă" etapa viitoare, atunci când la Cluj vine Petrolul Ploiești, una dintre echipele importante în lupta pentru promovare în acest sezon.


"Ne întoarcem pe Cluj Arena, cu Petrolul! Ne vedem în tribună!

În urma demersurilor efectuate de FC Universitatea Cluj privind suspendarea sancţiunii primite în urma incidentelor de la meciul tur cu FC Hermannstadt, contând pentru barajul de promovare în Liga 1, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a admis, în cadrul şedinţei de miercuri, 11 septembrie, cererea formulată de clubul nostru.


Astfel, sancţiunea care prevedea disputarea a patru partide de pe teren propriu fără spectatori a fost suspendată.

A doua veste bună vine de pe ClujArena. Clubul nostru a fost anunţat că gazonul schimbat în august poate face faţă unui meci de fotbal. Aşadar, după două partide disputate departe de Cluj, pe arena “Trans-Sil” din Târgu Mureş, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, respectiv Gloria Buzău, ne întoarcem acasă!


Primul meci din noul sezon pe Cluj Arena este tocmai derby-ul cu FC Petrolul Ploiesti și coincide cu suspendarea sancțiunii, așa că ne revedem cu toții în tribună!

Partida se va juca weekend-ul viitor, ziua şi ora exactă urmând a fi anunţate ulterior", a fost anunțul oficialilor de la Universitatea Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter