Actualitate

Polițiștii clujeni au reținut un bărbat care a înșelat zeci de turiști cărora le-a promis chirii la UNTOLD

Un bărbat de 34 de ani din Cluj-Napoca a fost prins de polițiști după ce a promis mai multe apartamente pentru închiriere pe parcursul festivalului Untold.

"La data de 11 septembrie anul curent, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune (21 de acte materiale), faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada  27 ianuarie a.c. – 24 iunie anul curent., folosind anunţuri prin internet privind închirierea unor apartamente cu ocazia festivalului Untold 2019, a indus în eroare mai multe persoane de la care a încasat diverse sume de bani, promiţându-le închirierea unor apartamente pe perioada festivalului. La momentul în care părţile vătămate s-au prezentat la adresa respectivă, folosindu-se de diferite pretexte mincinoase, bărbatul nu le-a mai pus la dispoziţie apartamentele.Prejudiciul cauzat de acesta se ridică la suma 30551 de lei şi 550 de euro şi nu a fost recuperat.

La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.", transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter