Actualitate

O protestatară din Cluj a fost amendată: „NU o să vă cer permisiunea ca să apăr valorile și principiile în care cred”

O protestatară din Cluj, Ligia Roxana Mahalean, a fost amendată de-a lungul timpului cu 9000 de lei pentru protestele pe care le-a organizat.

Ultima amendă primită de Ligia Roxana Mahalean este într-un cuantum de 2.500 de lei pentru organizarea protestului și marșului din 10 august 2019, de la Cluj. Astfel, tânăra le transmite jandarmilor că nu se lasă intimidată de acest abuz: "Niciodată, dar niciodată, NU o să vă notific și NU o să vă cer permisiunea ca să apăr valorile și principiile în care cred! Niciodată!! Indiferent câte amenzi îmi dați!".

„Tocmai am primit o nouă amendă de 2500 de lei vineri, pentru organizarea protestului și marșului din 10 august 2019 din Cluj. În total mi-au acordat amenzi în valoare de 9000 lei.


Jandarmeria Cluj,

Lăsăți-o baltă! Voi chiar nu va învățați minte? V-o scriu negru pe alb că să va între bine în cap:


Niciodată, dar niciodată, NU o să va notific și NU o să va cer permisiunea că să apar valorile și principiile în care cred! Niciodată!! Indiferent câte amenzi îmi dați!
În calitate de clujeancă și cetățean, eu nu am ce să negociez sau să discut cu voi drepturile noastre, piețele și străzile mele când e vorba de adunări publice. Să fiți fericiți dacă va anunț la față locului că decid să o iau la stânga sau la dreapta în marș. (și asta din respect pentru alți participanți la trafic)

Nu v-am acordat până acum atenție pentru că: 1. Nu o merități, 2. Mă așteptăm la așa ceva. Nu mă impresionați. Mi-am făcut temele observând cum ați tratat protestatarii de la Roșia Montană 3. Oricum ne luptăm în instanța și va pun acolo la locul vostru. Mă irită doar faptul că îmi ocupați timpul cu birocrația voastră.


Dar pentru 10 August, merită să va spun că ați devenit mai mici și mai jalnici că niciodată!
La un an de la atacarea unor cetățeni pașnici de către Jandarmeria Bucureșți pentru că au ieșit să apere statul de Drept, ați simțit nevoia să va solidarizati cu brutele voastre de colegi și să le legitimați acțiunile de atunci prin atitudinea voastră.

Apropo, niciodată nu v-am văzut așa agitați că la ultimul protest! Ați pus ochii până și pe copiii aia cu DEX-ul care strigau ,,Jos analfabeții!" Cică eu folosesc copiii în scopuri politice doar pentru că le-am dat portavocea când au vrut să scandeze. De parcă eu i-am adus de acasă, nu au venit singuri pentru că au gândire critică și spirit civic.


Jandarmeria Cluj, ne vedem de câte ori va fi nevoie!
Deal with it!”, este mesajul tinerei.

Etichete: amenda protest
Ultimele Stiri
abonare newsletter