Actualitate

Accident bizar în faţă la VIVO. O şoferiţă începătoare s-a speriat de autobuz şi a intrat într-o maşină pe contrasens. VIDEO

Un accident bizar a avut loc sâmbătă la ieşirea din Cluj-Napoca spre Floreşti, fiind implicate două maşini.

UPDATE: "La data de 07.09.2019 în jurul orelor 09.25 o femeie de 23 ani a condus autoturism pe Calea Florești înspre Gilău, iar la un moment dat s-a speriat de un autobuz care ieșea regulamentar din stație, după care a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune cu autoturism condus regulamentar de către un bărbat de 63 ani înspre Cluj Napoca pe bandă a doua. Sunt 2 victime pasagera dreapta față din auto vinovat și bărbatul de 63 de ani",  a transmis IPJ Cluj.

O şoferiţă începătoare se deplasa sâmbătă, 7 septembrie, spe Floreşti moment în care în zona VIVO a trecut în paralel de două autobuze CTP, unul dintre ele părăsind alveola.


Conducătorul auto s-a speriat de autobuz când acesta a ieşit din alveola, deşi a făcut-o corespunzător, iar în cele din urmă a pătruns pe contra sens şi a lovit o altă maşină. Şoferul începător a fost derutat şi de un semn de circulaţie temporar instalat cu ocazia lucărilor de asfaltare pe în zona VIVO.

 


Etichete: sofer video accident
Ultimele Stiri
abonare newsletter